Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 set hareketsiz kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleabat bu tür bapların en koskocaman kazanımı esrar sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak acil çıkış bapsı yerine yapı kesilme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince yürekdokuması ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı daha buna rabıtlı olarak daha ehven olmaktadır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 Yangın Kapısı mm'dir.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son sıcaklıkölçer çeşitli bir yangın kapısı skalaya sahiptir.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya gerçek açılmaktadır.

Firmaların umumi olarak aplikasyon yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; kötüda bulunan Garaj yerine iniş midein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın Yangın Merdiveni Kapısı katısıra firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne denli süre alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Kapatma Mekanizması: Yangın bapları, yangın esnasında sabah akşam kapalı tutulmalıdır. Bir kapı doğru veya yaylı menteşe bunu sağlar.

Report this wiki page